Wednesday, 10 September 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !



Assalamualaikum:)

BEN ASHAARI


Latar Belakang Saya
1. Nama diberi Siti Aisyah binti Ahmad. Umur 19 tahun 2 hari, hehe. Berasal dari Johor Bahru. Seorang pelajar dari UKM kampus KL. Few things about me: obsessed with green color and I love frogs! haha pelik kan? tapi bukan frog yang beso-beso tu tau, yang kecik comel-comel tu je! huhuhu blogging hanyalah sebagai hobi aisya, dan salah satu bad habit waktu berblog yang cuba diatasi ialah: suka guna bahasa rojak (english+bahasa melayu) T.T some ppl are sensitive about this matter, so here I'm deeply apologize :)
mula berblogging dari Mac 2013, tapi tak aktif sejak masuk matrik dulu =.="

Kelebihan Blog Saya
2.  err kenapa iye? Sejujurnya blog ni kebanyakannya tentang aisya, my personal life, interesting things around me and so on. So,dari segi kelebihan biarlah pembaca sendiri yang decide (boleh plk iye camtu hehe:P) I love to make new friends, blogwalking, aisya suka baca cerita tentang kehidupan orang lain and learn things from them:)

Impian Sebagai Blogger
3.  Impian bila jadi blogger? Aisya harap blog aisya dapat bagi inspirasi dan kebaikan kepada orang lain (dapat kumpul pahala sekali^^). Not more than that. Sebabnya, as mentioned above, blogging hanyalah sebagai hobi, dan aisya harap hobi aisya ni dapat bantu orang lain (contohnya bila aisya share tips and so on). dan harap-harap sangat korang tak bosan baca blog nii T.T

Done!

Tarikh tutup malam ni jam 8 malam (11 September 2014). Jom join sekali^^

hugs n kisses:*
Thanks for reading<3

19 comments:

  1. Salam perkenalan Siti Aisyah... :)

    ReplyDelete
  2. Salam Kenal!

    Selamat Berblogging !!

    ReplyDelete
  3. moga impian menjadi realiti :)
    Singgah dari segmen yang sama. done follow #22
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  4. suka katak dan green? macam armel aisya dalam rinduawak200% pulak. nama pun sama! hehe. salam kenal! =)

    ReplyDelete
  5. As-Salam.
    Blogging adalah hobi yang boleh berikan income lumayan ... :) in Sha Allah.

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  6. salam kenal.. happy blogging :)

    http://www.adnan-daughter.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    ReplyDelete
  8. Assalam,
    salam perkenalan dari saya blogger baru..
    epy bersegmen jugak yer..
    harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  9. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah...

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  10. salam ukhwah yunk....semoga impian kita semua dalam berblog akan tercapai..amin... thanks dear..done mommylina follow u...

    love uols

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan..
    Smg tercapai apa yg dhajati.
    Gud luck.
    Done follow..
    Jemput ke sini:
    tellingstory1.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. akak..Kee ada tag akak dalam liebster award ... http://leestrawberry.blogspot.com/2014/09/liebster-award1.html

    ReplyDelete
  13. Semoga impian aisyah menjadi kenyataan... :)

    ReplyDelete
  14. Weeee... DayangDeno datang dan terus folo sini jadi follower ke 31..^_^ Jom ke blog DayangDeno? :)

    www.dayangdeno.com

    ReplyDelete
  15. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  16. same here. terkeluar jugak bahasa rojak kadang-kadang. hehe

    ReplyDelete
  17. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete