Tuesday, 9 September 2014

Apabila anda menceritakan masalah kepada orang yang salah

Assalamualaikum:)
Panjang tak tajuk entry kali ni? Hehe Mukadimah dulu jap, act, Im a loner now. Huaaaa, sedih sangat! Sebabnya? Aisya sorang je yang takde roomate lgi T.T dear roomate, dimanakah anda?? Serious, bosann sangat! Duk cakap sorang-sorang, bebel sorang-sorang, tido sorang-sorang. Time nilah rasa rindu sangat kat roomate lama, time kat matrik dulu. Kalau nak tido, teringat kat shat, kalau nak main-main,kacau-kacau teringat kat dila, kalau nak borak time study teringat kat wanis. :')
Tapi ape kena-mengena dengan tajuk entry? Nah,cer baca ni.



Seriously, malam tadi nightmare. Aisya asyik mimpi bukan-bukan je. I hate to admit, but yes, aisya penakut SIKIT. Sikit je tau! Huhuhu
Tapi rasanya lama-lama nanti baru okey kot. Insya Allah. Please pray for me that I will get over my fear as soon as possible. T.T
But yeah, dont feel offended guys. Im not going to blame u all. Haha anyway waktu-waktu aisya kesepian takde roomate ni, u guys really made my day! Thank u n I love each of S1AP6 from the bottom of my heart:)
Tapii, one thing. I found some of the benefits of not having a roomate. Nak tau ape? Hehe I can use her wardrobe untuk sangkut baju2 aisya, use her table to iron my clothes n bole pasang lagu kuat sikit. Hahahaha (gelak jahat)
Thats all from me today. Class will start soon n definetely, bersawang lah blog ni balik. Hohoho

Hugs n kisses:* Thanks for reading<3

1 comment: