Thursday, 23 May 2013

11 Things about me.


Assalamualaikum:)






11 Things about me:

1. Im a shy and quiet person.
2. Saya suka rabbit, kucing and frog.
3. Obsessed with green color.
4. Suka tengok drama. esp korea,jepun
5.  I hate wearing my specs, tapi kena pakai jgk,kalau tak kabur dunia ku
6. Saya selalu kelam kabut *haishh
7. Saya sukaa pantai, laut, pulau!
8. I hate cockroach!
9. Saya sensetif bila tengok orang buang sampah sesuka hati.
10. Suka makan coklat kalau stress.
11. Saya terlalu malas untuk makeover blog saya. -,-"





1. Coklat apa yg paling awak minat,?
kinder bueno ,kit kat <3<3<3

2. Paling suka tengok cartoon apa,?
playhouse disney: jojo circus,higglytown heroes, ;)

3. Dah tengok Ironman 3,,besh tak?
belomm, :') tapi ramai yg cakap best

4. Makanan apa yg paling sedap pernah awak makan,?
masakan ibu saya! n kfc's cheezy wedges,hee

5. Cartoon Despicable Me best tak,?
best kot, *act, tak biasa tengoklah, sorry,,

6. Nak tengok tak cartoon Despicable Me 2 dengan Dhia,?
nak3!

7. Sepanjang awak hidup,,awak pernah sekolah di mana,?
tadika bagus,sk taman puteri wangsa, sk bandar uda 2, smk (p) sultan ibrahim

8. Siapakah nama² orang yg awak sayang,?
famili saya!

9. Pernah tengok Doraemon,? Komen awak tentang cerita tuu,..
ofc pernah. citer fevret masa kecik dulu. best sangat! *teringin nak ada doraemon jugak:)

10. Awak rasa kenapa Dhia tag awak,?
sebab Dhia.. sayang saya? haha,,  ;)

11. Apa komen awak tentang blog Dhia,?
blog dhia best! betul, tak tipu! *aisya suke cctv kat blog dhia tuu,hee


11 Questions to blogger I've tagged.

1. Movie ape yang paling best yang pernah awk tengok?
2. Favourite color?
3. Bila bosan awk buat ape?
4.Ape cita-cita awak?
5. Your fav quotes atau kata-kata semangat?
6.  Awak suka bunga? kalau suka bunga ape ye?
7. Who's the person that inspire you?
8.Suka baca buku tak? buku ape ye?
9. Your fav place? country?
10. Who's your fav blogger?
11. Apa pendapat awak tentang blog saya? ^^


11 Blogger I've Tagged.

ehem. taknak tag boleh tak? sesaper yang nak jawab, sila2. jangan malu2 kay:)

DONE! Siap jugak akhirnya. Sorry kalau soalan tu agak cliche atau bosan sebab memang dah takde idea lagi dah. To people that I've tagged, selamat menjawab! hikhik :)


-Short and Sweet-
thanks for reading<3

2 comments:

  1. terima kasih aisyah! :) suka suki awak jer taknak tag orang,.tp boleh laa,.hahahah~

    no 5 tuu kte sama,.hahaha x))

    waaa~ Dhia org JB,.p'nah sekolah at skbbu2 jgk,.kelas arif! muahahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur most welcome:) hehe,ty de masa aisyah update k, aisya tag org. time tulis tu tak sempat laa,sorryy;)
      whoaa,tak sangka. exschoolmate rupenya kitaa:) aisyah klas berlian, hohoho

      Delete